[email protected]

Пн-Пт: с 9:00 до 19:00

☎ +38 (050)

☎ +38 (096)

Відрізні диски: типи та сфери застосування

Відрізні диски є важливим інструментом у багатьох галузях, таких як будівництво, металообробка, автомобільна промисловість та багато інших. Вони використовуються для різання різних матеріалів, забезпечуючи точність та ефективність роботи. В каталозі “Трейд Плюс” на вас чекає величезний асортимент якісного оснащення.

Типи відрізних дисків

Ви можете обрати інструмент за потребами:

  • Абразивні відрізні диски виготовлені з абразивних матеріалів, таких як оксид алюмінію або карбід кремнію. Вони підходять для різання металів, каменю, бетону та інших твердих матеріалів. Доступні, швидко ріжуть, але мають обмежений термін служби.
  • Алмазні відрізні диски мають ріжучу кромку, покриту зернами подрібнених алмазів. Інструмент є ідеальним для різання бетону, каменю, керамічної плитки, асфальту та має високу точність, тривалий термін служби, більшу вартість.
  • Відрізні диски з карбіду вольфраму підходять для різання деревини, пластику, композитних матеріалів. Їм притаманні довговічність, висока швидкість різу, менше утворення пилу.

Інструмент найчастіше використовується на кутових шліфувальних машинах. Важливо підбирати рекомендований зовнішній та посадковий діаметри — це безпека використання.

Відрізні диски https://ua.tdp.com.ua/catalog/otreznye-diski різного типу застосовуються на будівництві, у виробництві, що пов’язане з металообробкою, в ремонті автомобілів, багатьох інших сферах. Вибір відповідного типу відрізного диска залежить від матеріалу, який необхідно різати, та специфічних вимог до роботи.